0499-323749 info@cattenstart.nl

Glas-in-lood reparatie

Heeft u glas in lood dat is beschadigd? Dan gaan wij dat nauwkeurig herstellen. Ook kapotte glaasjes vervangen wij zonder problemen, waardoor uw raamwerk weer zijn oude glorie terug krijgt.

Reparatie op uw locatie

Kleine herstelwerkzaamheden zijn vaak mogelijk op locatie. Een reparatie op locatie hoeft helemaal geen ingrijpende operatie te zijn. Het verschil tussen een reparatie en een restauratie is dat een raam bij reparatie grotendeels in elkaar blijft zitten. Alleen het te repareren gedeelte halen wij voorzichtig uit elkaar. Vaak repareren wij in een kamer met voldoende ruimte, of bij mooi weer, gewoon buiten op de oprit of stoep. Het platleggen van uw glas-in-lood raam is noodzakelijk voor voldoende ondersteuning tijdens het repareren.

Reparatie in ons atelier

Bij De Kempen beoordelen wij uw ruit altijd vooraf en laten u weten of reparatie op locatie mogelijk is. Mocht het onverwacht toch onmogelijk zijn de reparatie ter plaatse uit te voeren, dan nemen wij u uw zorgen uit handen, van begin tot het herplaatsen van het raam. Eerst halen wij, wanneer nodig, het raam uit het kozijn, om het daarna mee te nemen naar ons atelier, waar wij de reparatie vakkundig uitvoeren. Na de reparatie gaan wij het raam dan weer op uw locatie terugplaatsen.

U bent altijd welkom in ons atelier om de reparatie te volgen. Wij zijn een klantvriendelijk open bedrijf en delen graag onze passie met onze klanten. Wij onderhouden regelmatig contact met u, om zo alles goed af te spreken en indien u dat wenst op de hoogte te houden van de voortgang.

Benieuwd wat wij voor uw beschadigde glas-in-lood raam betekenen? Wij bieden u telefonisch, of via de mail, snel meer informatie. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Offerte aanvragen

  • Vrijblijvende offerte
  • Deskundig advies
  • Vele mogelijkheden

Bel 0499-323749 voor direct contact

Heeft u vragen

  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
  • Snel antwoord

Stel uw vraag en wij nemen snel contact met u op!