0499-323749 info@cattenstart.nl

Glas-in-lood reparatie

Heeft u glas-in-lood dat is beschadigd? Dan gaan wij dat nauwkeurig herstellen. Zelfs kapotte glaasjes vervangen wij zonder problemen, waardoor uw raamwerk weer zijn oude glorie terug krijgt.

Reparatie op uw locatie

Kleine herstelwerkzaamheden zijn meestal mogelijk op locatie. Een reparatie op locatie hoeft helemaal geen ingrijpende operatie te zijn. Bij een reparatie blijft het glas grotendeels in elkaar zitten, dit is bij een restauratie meestal niet het geval. Alleen het te repareren gedeelte halen wij voorzichtig uit elkaar. Meestal repareren wij in een kamer met voldoende ruimte of bij mooi weer, gewoon buiten op de oprit of stoep. Het platleggen van uw glas-in-lood raam is noodzakelijk voor voldoende ondersteuning tijdens het repareren.

Reparatie in ons atelier

Bij Cattenstart beoordelen wij uw ruit altijd vooraf en laten u weten of reparatie op locatie mogelijk is. Mocht het onverwacht toch onmogelijk zijn de reparatie ter plaatse uit te voeren, dan nemen wij uw zorgen uit handen, van begin tot het herplaatsen van een raam. Wanneer nodig halen wij eerst het raam uit het kozijn, zodat we deze kunnen meenemen naar ons atelier. Hier gaan wij vakkundig de reparatie uitvoeren. Na de reparatie gaan wij een raam dan weer op uw locatie terugplaatsen.

U bent altijd welkom in ons atelier om de reparatie te volgen. Bij Cattenstart delen wij graag onze passie met onze klanten. Wij onderhouden regelmatig contact met u, om zo alles goed te bespreken en u informeren over de voortgang.
Benieuwd wat wij voor uw beschadigde glas-in-lood raam betekenen? Neem nu contact op via telefoon of e-mail. Informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Offerte aanvragen

  • Vrijblijvende offerte
  • Deskundig advies
  • Vele mogelijkheden

Bel 0499-323749 voor direct contact

Nu aanvragen

Heeft u vragen?

  • Jarenlange ervaring
  • Deskundig advies
  • Snel antwoord

Stel uw vraag en wij nemen snel contact met u op!

Stel uw vraag